Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде се намира предпазителя за бензиновата помпа?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Къде се намира предпазителя за бензиновата помпа?

Здравейте!
    Имам проблем
    Отнякъде ми изчезва бензина - при положение, че карам на ГАЗ!
    Сега съм във Варна и търся бушона да изключа бензиновата помпа, че да не върти напразно!
    Прегледах бушоните под волана, но не видях бушон за помпата!
    Дайте съвет каква е картинката за този бушон или какво пише.
    Имам 2 бушона, на които пише SERVICES и никакъв бушон, който да има нещо общо с бензинова помпа!

Следващо влизане във форума -утре сутин около обяд
    за мобилни съвети и СМС-и
    0888 257 852 - Иво - приемам и клип-ване !
    Alfa Romeo 145 1,6 Boxer 12.95

Сети ли се да си провериш за пробит резервоар? А маркучите от бензиноподаващата система?
    Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
    Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
    Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Ами уж гледах, но не забелязах нищо
      аз не съм много начетен относно автомобилите така, че може и да пропускам нещо.Принципоно бензина на изчезва моментално
      10 литра безнзин - изчезнаха от София до Варна стрелката пада посепенно, а не мирише на бензин никъде - и затова предполагам, че резервоара е здрав.И ако откача помпата да не върти би трябвало бензина да се задържи.
      Alfa Romeo 145 1,6 Boxer 12.95

Comment

бушона определено се намира в коша на двигателя, но незнам точно къде е при боксера
        аз те съветвам за най-лесно да откачиш инерционният датчик който се намира под шофьорската седалка и така ще спреш подаването на захранване към помпата
        ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

Първоначално публикувано от idiotcho
          Ами уж гледах, но не забелязах нищо
          аз не съм много начетен относно автомобилите така, че може и да пропускам нещо.Принципоно бензина на изчезва моментално
          10 литра безнзин - изчезнаха от София до Варна стрелката пада посепенно, а не мирише на бензин никъде - и затова предполагам, че резервоара е здрав.И ако откача помпата да не върти би трябвало бензина да се задържи.
          Ти сигурен ли си, че са ти изключили дюзите когато си на ГАЗ
          Моите в началото не ги бяха емулирали и "бягаше" бензина въпреки, че помпата беше изключена
          sigpic

Comment

Отдолу у лево черен куплунг кабела на помпата е зелен с черна ивица.И се ослушай дали при работа на газ помпата се чува да работи.Но е по-вероятно да не са се оправили с дюзите както каза колегата и през тях да просмуква бензина.Другия момент е че 90% от газаджиите използват универсални емулатори,а според Lovato gaz за този двигател няма нужда от такова нещо!Просто трябва коректно да се прекъснат дюзите
            ALFA 145 1,3 Boxer

Comment

Working...
            X